zeekajak op heldere zee

Wat te doen in Pacostane?

Hieronder geven we wat meer uitleg over de activiteiten in Pacostane…
Avontuur / natuur

Dalmatia adventures

Voor de actievelingen is er in Pacostane ook van alles voorzien. Zo kan je Mountainbikes, kayaks en peddel boards huren. Je kan ook meefietsen of wandelen met een gids.

Duikcenter

Nadji laguna

Hier kan je terecht om de wonderlijke onder water wereld te ontdekken. Voor de beginnelingen worden ook duik initiaties gegeven.

Daguitstap per boot

Kornati excursions

In de zomer zijn er dagelijks daguitstappen per boot naar Cornati nationaal park. Een prachtige eilanden groep voor de kust.

Huur je privé boot

Rent a boat

In pacostane kan je gerust je eigen boot huren, op voorwaarde dat je in het bezit bent van een vaarbewijs. Verder kan je ook mee gaan boot vissen, met verschillende technieken en formules.

Voor de kids…

fun park biograd, water attractie
activiteiten in Pacostane

Fun park Biograd

Fun Park Biograd is een themapark met een ideale locatie nabij Biograd na Moru. Het biedt een spectaculaire entertainment ervaring voor het hele gezin aan het hart van de Adriatische kust. Van waterattracties tot rollercoasters tot reuze rad enz…

adventure park Pacostane. klim parcours
activiteiten in Pacostane

Adventure park Zadar

Adventure park Zadar is voorzien van een heus hindernissen parcours met zip lines van 1m tot 12m hoogte.Verder is er een paintball domein en heb je meerdere mogelijkheden om met een quad, een off road safari te ervaren. Alle activiteiten zijn zowel op maat van beginners als op maat van experts.